Recensies

Twijfel je nog of ik iets voor jou kan betekenen? Lees dan hieronder wat baasjes over mij te vertellen hebben! 

 

 • “Voor een eerste consultatie was ik aangenaam verrast door ondermeer de openminded analyse, alsook de vele vragen om toch tot een zo accuraat mogelijke uitkomst te komen. Zo werd al vrij snel het exacte probleem ontdekt en hiervoor de nodige tips gegeven. Als relatief nieuw hondenbegeleider zeker een aanrader, want met meer en meer ervaring zie ik haar enorm groeien in dit vak.” ~M.

 

 • Heel aangename bezoekjes, iedereen voelt zich bij jou op zijn gemak... baasjes, kindjes en uiteraard ook de hondjes!
  Na het voorleggen van de problemen... nl het opspringen bij bezoekers en trekken aan de leiband bij wandelingen... gaf je onmiddellijk heel veel bruikbare tips en legde je ook uit waarom de honden dit mogelijks doen...
  Bij het 2e bezoek evalueerden we de vooruitgang en kregen we nog wat extra informatie over hoe het nog aangenamer kan voor ons als baasjes en voor onze 4-voeters...
  Je neemt steeds ruim de tijd, een echte aanrader dus!
  Wij zijn FAN ! ๐Ÿ˜๐Ÿ•” ~C. & R.

 

 • “Goede duidelijke tips die haalbaar zijn en u leiden naar een oplossing. Ons Donna, groenendaeler, is duidelijk verbeterd in het uithalen naar andere honden tijdens de wandeling. Ook tips gekregen als Donna stressmomenten heeft. Doe zo verder Marthe.” ~T.

 

 • “Marthe heeft eerst mijn Golden Retriever en mijzelf goed geobserveerd om te kijken hoe wij het aanpakken en hoe onze manier is, om nadien er goed op in te spelen en concrete uitleg/tips te kunnen geven. De ongedwongen sfeer en "relaxed-heid" vind ik heel leuk en zou daarvoor zeker iedereen aanraden bij Marthe aan te kloppen indien je hulp wenst voor jezelf en je hond :-)” ~S.

 

 • “Wij willen je nog eens bedanken voor alle hulp die we hebben gekregen !
  Onze Smos, de eerste Deense Dog, die we aan je toevertrouwden , is na 3 sessies veel veranderd.
  Door jouw professionele uitleg en rustige omgang, kunnen we er nu volop aan werken om op een rustige manier met Smos te gaan wandelen.
  We weten dat we steeds contact met je mogen opnemen als er toch nog vragen zijn.” ~K. & D.

 

 • “Wij hebben Marthe gecontacteerd voor 3 sessies, omdat mijn hond Tracy blokkeerde telkens we een hond tegenkwamen en reageerde nogal heftig op kleine keffende honden. Tracy draagt een rugzakje mee, en ik weet bitter weinig over haar verleden. Dit belemmerde ons in het wandelen, dus moesten we hier mee aan de slag.
  En toen hebben wij Marthe erbij gehaald, een jonge gedragstherapeute die net haar start heeft genomen, maar zeker niet minder in mijn ogen dan iemand die het vak al 20 jaar doet. Zij heeft ons uitstekend begeleid en tips gegeven, waardoor wij nu al een beetje verder staan. De afspraken verliepen altijd stipt en aangenaam om met haar te werken. Zelfs Tracy was fan, zonder twijfel haal ik ze er opnieuw bij mocht er ooit nog een probleem zijn waar ik zelf niet goed weet hoe het aan te pakken.
  Want je kan misschien wel veel lezen of opzoeken op google hoe het moet of hoe je er iets kan aandoen, ik verkies nog altijd de face to face aanpak
  Zo kunnen ze je op de moment zelf ook zeggen wat je nu precies moet doen of niet te doen, op je eentje aan de slag gaan zonder begeleiding vind ik niet ok, want soms doe je meer fout dan goed, en besef je het zelf niet. Veel succes nog Marthe, wij hebben er alleszins uit geleerd.” ~A.

 

 • “Marthe, we zijn zo tevreden over jouw, echt blij je te leren kennen.” ~T.&P.

 

 • “Geen doekjes omwinden, Marthe is gewoon geweldig! Ik krijg telkens zoveel tips, inzichten, energie zelfs gewoon om met Vida aan de slag te gaan en elkaar beter te leren begrijpen! We zijn een band aan het opbouwen die ik me nooit had kunnen inbeelden en dat is mede dankzij jou! Je neemt ook zo hard je tijd, bent altijd bereikbaar en de liefde, energie en motivatie spat er zo van af! Dankjewel voor alle sessies die we al hadden en op naar de volgende! Groetjes ๐Ÿงก” ~R.

 

 • “Onze pup leerde Marthe kennen toen hij ongeveer 2,5 maanden was. We hadden reeds ervaring met honden, maar toch konden we heel wat tips van haar gebruiken. Elke hond heeft zijn of haar karakter tenslotte. Haar rust en kennis maakt dat we na ieder consult aan huis terug aan de slag konden! Leuk dat we steeds beroep kunnen doen op haar als onze pup begint te puberen.” ~E.

 

 • "Voor ons zwaar getraumatiseerd hondje Ori hebben we de hulp ingeroepen van therapeute Marthe De Buck. Vanaf de eerste sessie wisten we dat het een zware opgave ging worden en dat Ori nooit het perfecte hondje zal worden. De trauma's zitten mentaal te diep om een volledige oplossing te krijgen. Zijn aan de slag gegaan na eerste observatie met alle tips die Marthe ons gaf. Na een week zagen we al verbetering bij Ori. De 2de sessie was Marthe zeer tevreden hoe Ori reageerde in huis. Van een bang apathisch hondje was er nu meer leven, minder gejank of gekrijs. In de tuin aan de lijn was hij ook zeer meegaand en rustig wat vooraf niet het geval was. Er werd voorgesteld om op die basis verder te doen en nog geen wandelingen buiten om de triggers zoveel mogelijk uit te schakelen. Om het blokje mocht wel en dat liep redelijk goed. Bij de derde sessie zag Marthe dat het in huis nog beter was geworden en dat Ori ‘hond begon te zijn’ door de tips die zij ons had mee gegeven. Begint uit zichzelf te spelen, komt spontaan bij je liggen en is veel rustiger. Ori heeft in huis zeer veel vorderingen gemaakt. We zijn zeer blij dat Marthe ons de helpende hulp heeft aangeboden en zouden zeker ieder die het vraagt en problemen heeft met hun huisdier de hulp van therapeute Marthe De Buck aanraden. Ze weet perfect hoe en wat ze moet doen om de problemen aan te pakken. Heeft zeer veel geduld en affectie met dieren ook diegene die geen therapie nodig hebben. Eindresultaat zeker aan te raden bij hondjes die hulp nodig hebben en waar wij het juiste inzicht niet in hebben. Professionele hulp heeft zeker zijn voordeel. Dank Marthe voor de vooruitgang die we al boekten met Ori door jou gepaste aanpak." ~M. & A.

 

 • "Ik heb Marthe ingeschakeld voor mijn Rhodesian Ridgeback Kibo, als stevige reu was wandelen en het tegenkomen van andere honden geen evidentie. Marthe leerde mij heel veel signalen herkennen, hiermee kunnen we aan de slag. Ik heb enorm veel bijgeleerd. En dit alles in een zeer ongedwongen gemoedelijke sfeer. Een echte aanrader eigenlijk!! Bedankt en pootje van Kibo." ~V.

 

 • "Beste Marthe, van harte dank voor jouw tips, luisterend oor en bijdrage om onze Lolla iets rustiger te maken en manieren te leren. Onze Cocker Spaniel van 7 jaar oud had het moeilijk met de kinderen en kleinkinderen . Dankzij jouw tips is ze nu rustiger, zeker bij hun aankomst. Het is een continu proces waarbij je ons kapstokken gaf om het gedrag aan te passen en te verbeteren. Positief is zeker ook jouw bereidheid om bij verdere problemen contact te kunnen opnemen! Je blijft eigenlijk onze hond hierdoor verder opvolgen. Bedankt hiervoor en nog veel succes!" ~N. & E. 

 

 • "Marthe kwam bij mij 3 keer op bezoek. Ik vroeg raad om het samenleven tussen een pup en 8-jarige hond aangenamer te maken. Hierbij kreeg ik nuttige tips! Ze ging ook me op wandeling om ook hier bij te sturen. Heel tevreden over de begeleiding!" ~M. 

 

 • "Liyatje was nog maar 12 weken oud als we Marthe aanspraken. Voor ons eerste hond waren we zo onzeker over onze aanpak en wilden we echt wat begeleiding. Liyatje groeide ook heel snel en dankzij Marthe kregen we tricks en tools om te begrijpen wat ons hondje ons eigenlijk wou duidelijk maken. Verdieping in lichaamstaal van een hond was hier heel belangrijk. Bij de begeleiding van Liyatje thuis hadden we over haar bijt- en hapbuien en hoe omgaan tijdens haar wilde momenten enz... Het was ook heel leerzaam om met haar te wandelen, we kregen veel tips en aandachtspunten. Het waren fijne sessies, met tips waar we echt mee aan de slag konden gaan. Marthe is heel bekwaam en geduldig, we hebben veel van haar geleerd. Ons Liyatje had haar ook graag, we raden  Marthe iedereen aan." ~S.